Basisschool in Ankeveen gemeente Wijdemeren. Kenmerken zijn: kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer, de prachtige ligging en de betrokkenheid van alle grote en kleine mensen in en om de school.

Natuurlijk Joseph Lokinschool

​​​​​​​​​​​​​De Joseph Lokinschool is een basisschool in Ankeveen, gemeente Wijdemeren. ​​​​​​​​​​​​Wat direct opvalt bij de Joseph Lokinschool is de kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer, de prachtige ligging en de betrokkenheid van alle grote en kleine mensen in en om de school. Leren door verantwoordelijkheid te nemen, met respect voor ieders mogelijkheden, op een natuurlijke wijze, in een goed schoolklimaat, staat bij ons voorop.

Engels op school

Ons team is hecht en professioneel. Wij denken in mogelijkheden, wij willen graag vooruit en wij scholen ons regelmatig bij. Uniek is ondermeer dat onze leerlingen vanaf groep 1 les in het Engels krijgen van een native speaker en onze leerkrachten. Ons team volgt daarvoor scholing in binnen- en buitenland. Dat maakt het verschil!

Lees meer over onze visie en missie

Engelse les in groep 1/2 op de Joseph Lokinschool

​​​ ​​