Basisschool in Ankeveen gemeente Wijdemeren. Kenmerken zijn: kleinschaligheid, de gemoedelijke sfeer, de prachtige ligging en de betrokkenheid van alle grote en kleine mensen in en om de school.

15 maart 2017: Open Dag van 09.00 - 12.00 uur

Komt u een kijkje nemen?

Natuurlijk Joseph Lokinschool

​​​​​​​​De Joseph Lokinschool is een basisschool in Ankeveen, gemeente Wijdemeren. ​​​​​​​​​​​​Wat direct opvalt bij de Joseph Lokinschool is de kleinschaligheid, de gemoedelijke  sfeer, de prachtige ligging en de betrokkenheid van alle grote en kleine mensen in en om de school. Leren door verantwoordelijkheid te nemen, met respect voor ieders mogelijkheden, op een natuurlijke wijze, in een goed schoolklimaat, staat bij ons voorop.

Engels op school

Ons team is hecht en professioneel. Wij denken in mogelijkheden, wij willen graag vooruit en wij scholen ons regelmatig bij. Uniek is ondermeer dat onze leerlingen vanaf groep 1 les in het Engels krijgen van een native speaker en onze leerkrachten. Ons team volgt daarvoor scholing in binnen- en buitenland. Dat maakt het verschil!

Alberdingk Thijm Scholen

De school maakt deel uit van de Alberdingk Thijm Scholen; een katholieke scholenkoepel in het Gooi. De stichting heeft 18 basisscholen en 6 middelbare scholen; dankzij deze samenwerking kunnen zij een stap verder gaan in het aanbieden van onderwijs dat ertoe doet. De Joseph Lokinschool profiteert niet alleen onderwijsinhoudelijk van de samenwerking - denk aan de expertise en ondersteuning op het gebied van tweetalig onderwijs en ICT - maar ook in de schoolorganisatie.​

Engelse les in groep 1/2 op de Joseph Lokinschool

​​​ ​​